Председник Вучић дочекао Милатовића испред Палате Србија

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Jul.2023, 10:56

Председник Вучић дочекао Милатовића испред Палате Србија

Председник Црне Горе Јаков Милатовић, који борави у званичној посети Србији, свечно је дочекан испред Палате Србија, уз интонирање химни две земље, црвени тепих и гарду Војске Србије. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Њега је дочекао председник Србије Александар Вучић.
На свечаном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дочеку били су присутни и министри у Влади Србије.
Након дочека, двојица председника ће имати тет-а-тет састанак, а предвиђен је и пленарни разговор делегација две земље, предвођен Вучићем и Милатовићем.
По завршетку састанка двојица председника обратиће се медијима.
То је прва посета једног црногорског председника после седам година.
Милатовић је у званичну дводневну посету Србији стигао у недељу, а председник Србије Александар Вучић угостио га је синоћ на вечери.
Претходно је Милатовић на свечаном пријему у Црногорској кући у Београду, поручио да, након посета Европским институцијама и седишту НАТО у Бриселу, долази у Београд „у намери да да допринос ревитализацији политичких односа две земље“.
Милатовић ће се данас састати и са председником Народне скупштине Владимиром Орлићем, а како је раније најављено предвиђено је и да положи венац на Споменик незнаном јунаку на Авали уз војне почасти, као и да положи цвеће испред Основне школе „Владислав Рибникар“.
Putnička vozila na Preševu čekaju 35 minuta, na Gostunu 30 minuta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник Вучић дочекао Милатовића испред Палате Србија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.