Грчки кошаркашки клуб АЕК има велике финансијске проблеме

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jul.2023, 13:10

Грчки кошаркашки клуб АЕК има велике финансијске проблеме

Проблеми у „жуто-црном“ табору се не заустављају, с обзиром на то да АЕК дугује плате играчима од прошле сезоне, које чак достижу 3 месеца. Фото: Pixabay/Tumisu Страни играчи свакодневно контактирају Грке како би видели да ли постоји неки напредак у финансијском сектору и нико не зна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у овом тренутку шта ће се догодити.
Поред плата, играчи АЕК-а чак нису добили ни бонус за наступе у ФИБА Лиги шампиона, а који према статуту треба да буде исплаћен у року од 60 дана након завршетка сезоне.
Атински „жуто-црни“ требало би до 30. августа да реше све финансијске заостатке како би поднели извештаје и ушли мирно у наредну сезону.
Наредни дани су изузетно важни, с обзиром на то да АЕК тражи решења, истовремено су суочени са забранама, што ситуацију чини још тежом, а унија играча додатно „притиска“ клуб.
Odbojkaši Srbije pobedili Bugarsku i čekaju rasplet za plasman na F8 Lige nacija

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грчки кошаркашки клуб АЕК има велике финансијске проблеме се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.