Анастасија Арсић и Новак Новаковић прваци Србије у тенису

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jul.2023, 12:19

Анастасија Арсић и Новак Новаковић прваци Србије у тенису

Анастасија Арсић и Новак Новаковић сениорски су шампиони Србије у тенису, саопштио је данас Тениски савез Србије. Фото: Unsplash/Cristina Anne Costello Арсић је у финалу савладала Тару Михаљевић 2:1 (5:7, 6:2, 6:3). У полуфиналу Анастасија је била боља од Вање Видановић 2:0 (6:4, 6:1), док је Тари меч без >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << борбе предала Симона Максимовић.
Код сениора победнички пехар освојио је Новаковић који је у финалу победио Кристијана Јухаса 2:0 (7:5, 7:6 (7:5). У полуфиналу Новак је био бољи од Саше Марковића 2:0 (6:0, 6:4), док је Кристијан савладао Адама Ковача 2:0 (6:4, 6:1).
Сениорско појединачно Првенство Србије одржано је на теренима ТК Спартак из Суботице.
Đere eliminisan od Cicipasa, Alkaraz i Medvedev prošli dalje

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Анастасија Арсић и Новак Новаковић прваци Србије у тенису се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.