Ердоган: Нико не може да поквари односе Русије и Турске

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jul.2023, 18:41

Ердоган: Нико не може да поквари односе Русије и Турске

Турска се увек држала уравнотежене политике и онима који желе да покваре њене односе са Русијом то није дозвољавала, изјавио је данас турски председник Реџеп Тајип Ердоган током говора у Бајбурту. Фото: Танјуг/Bay Ismoyo/Pool Photo via AP „Од првог дана смо се држали уравнотежене политике. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Војни лоби је, користећи опозицију, покушао да нас баци у ватру. Нисмо дозволили да се то догоди. Нисмо дозволили да јачање односа са Украјином поквари наше односе са Русијом. Одржавамо близак дијалог са председником Русије Владимиром Путином“, рекао је Ердоган, преноси Риа новости.
Он је поновио и да очекује да руски председник посети Турску у августу.
Rojters: Bajden savetovao Sija da bude oprezan, jer Kina zavisi od Zapada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ердоган: Нико не може да поквари односе Русије и Турске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.