Како да освежите постељину уз миришљави спреј од само три састојка

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jul.2023, 18:01

Како да освежите постељину уз миришљави спреј од само три састојка

Уз опуштајући мирис лепше се спава. Фото: Pixabay/peterweideman Сада када се више знојимо током спавања, наша чиста постељина брзо изгуби мирис омекшивача. Уколико желите да она што дуже мирише, а уз то и да бирате и који опуштајући мирис желите, имамо прави предлог за вас – домаћи спреј >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за постељину.
Најбоље од свега је што вам за овај спреј треба само три састојка, уз то што сами бирате мирис који волите. Уколико желите освежавајућ мирис изаберите етерично уље лимуна, а ако желите мирис који опушта, препоручује се етерично уље лаванде.
Састојци и мере: – етерично уље по избору (ако волите јачи мирис ставите 30 капи, а ако волите блажи мирис, онда 20 капи)
– 100 мл медицинског алкохола
– 300 мл дестиловане воде
Припрема:
Прво помешајте дестиловану воду и алкохол, па додајте етерично уље. Потом све састојке добро измешајте и сипајте у флашицу са распршивачем.
Попрскајте постељину и имаћете осећај да сте је тек извадили из веш машине, пише „magazin.novosti.rs“.
Više štete nego koristi – dezodorans postaje veliki problem

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да освежите постељину уз миришљави спреј од само три састојка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.