Петра Квитова боља од Наталије Стевановић у трећем колу Вимблдона

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jul.2023, 16:46

Петра Квитова боља од Наталије Стевановић у трећем колу Вимблдона

Српска тенисерка Наталија Стевановић елиминисана је са Вимблдона, пошто је данас поражена од чешке тенисерке Петре Квитове са 2:0 (6:3, 7:5) у мечу трећег кола након два сата игре. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Меч је прекинут због кише, при вођству Чехиње 1:0 у сетовима (6:3), док је у другом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Српкиња имала предност 5:4.
Стевановићева, која је у главни жреб стигла кроз квалификације и забележила укупно пет победа, пружала је јак отпор двострукој шампионки Вимблдона, а пре прекида успела је да надокнади 2:4, освоји три гема у низу и дође надомак изједначења у другом сету.
Ипак Квитова враћа брејк за 6:5 и у наредном гему користи тек четврту меч лопту, пошто је пре тога спасила три брејк лопте.
Đoković ubedljiv protiv Vavrinke, bez izgubljenog seta ide u osminu finala Vimbldona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петра Квитова боља од Наталије Стевановић у трећем колу Вимблдона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.