Скроман учинак првог НБА пика на дебију

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jul.2023, 11:10

Скроман учинак првог НБА пика на дебију

Синоћне утакмице НБА Летње лиге остале су у сенци неочекивано скромног учинка дебитанта Виктора Вембањаме у победи Сан Антонија над Шарлотом са 76:68. Први пик на овогодишњем драфту свој први наступ у најјачој лиги света завршио је са скромних 9 поена. Фото: Танјуг/AP/John Locher Талентовани >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Француз Виктор Вембањама није се снашао у Летњој лиги на мечу против Шарлота шшто је изазвало бројне коментаре на друштвеним мрежама.

У не баш набољем дебију постигао је само 9 поена уз осам ухваћених скокова и три асистенције за 27 минута игре у Лас Вегасу.
Из игре је шутирао 2/13, а неколико његових шутева није ни стигло до обруча, па су гледаоци коментарисали непопуларне „цигле“.
Био је прецизан само из слободних бацања, пошто је постигао сва четири која је шутирао.
Остаје да се види како ће први пик на овогодишњем НБА драфту наставити са играма у најјачој лиги света.
Zdovc zamenio Alimpijevića na klupi Burse

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Скроман учинак првог НБА пика на дебију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.