Измене на појединим деоницама путева због радова

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jul.2023, 09:48

Измене на појединим деоницама путева због радова

На Ауто-путу Е-75, од петље Бубањ Поток до пумпе НИС, на снази је измена режима саобраћаја у оба смера због радова на редовном одржавању 9. јула, од 5 до 13 часова. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Радови ће се изводити у разделном појасу и за саобраћај ће бити затворене претицајне саобраћајне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << траке у дужини од 3 километра. Затим ће се изводити радови на спољној банкини и за саобраћај ће бити затворене траке за спора возила у дужини од 5 километара, саопштило је данас Јавно предузеће Путеви Србије.
На ауто-путу Е-75, зона петље Батајница – у току су до 12. јула, до 12 часова радови на рехабилитацији леве коловозне траке. Саобраћај на десној коловозној траци је двосмеран, па се у смеру Нови Сад – Београд саобраћај одвија возном и зауставном саобраћајном траком. Претицајна трака је затворена и намењена за саобраћај Београд – Нови Сад.
У смеру Београд – Нови Сад за саобраћај су затворене претицајна и возна саобраћајна трака. Саобраћај се одвија претицајном траком супротног смера и зауставном и изливно-уливним тракама у смеру кретања. На рампи Београд-Земун/Панчево саобраћај се одвија нормално, а рампа Земун/Панчево-Нови Сад је затворена за саобраћај.
На путу Врбас – Савино Село на снази је обустава саобраћаја због изградње брзе пруге, Нови Сад – Келебија, подвожњак, до 09. јула. Преусмерење саобраћаја преко Куле и Савиног Села.
На путу Свилајнац – Медвеђа у току су радови на рехабилитацији државног пута, уз наизменично пропуштање возила на деоницама дужине од по 500 метара и регулисан је семафорима.
На путу Мрчајевци – Краљево, код места Адрани саобраћај се одвија преко девијације према постављеној привременој саобраћајној сигнализацији.
Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене на појединим деоницама путева због радова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.