Весић: Инспекција да провери услове рада на аеродрому, нема заштићених

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jul.2023, 08:32

Весић: Инспекција да провери услове рада на аеродрому, нема заштићених

Након што се током ненајављене посете аеродрому „Никола Тесла“ уверио у каквим условима раде запослени на аеродрому, министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић послао је званичан допис надлежном Министарству и затражио да Инспекција изврши контролу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << услова рада. Фото: Wikimedia Commons/Bestalex „Не интересује ме што се ради о страној компанији. Компанија ‘Венси’ ће или поправити услове рада запослених, обезбедити довољно радника и платиће их у складу са тржиштем или ћемо предузети све законске мере које држави стоје на располагању. У понедељак ћу заједно са директором ‘Венсија’ имати састанак са запосленима јер желим да чујем шта они имају да кажу. Тражићу од ‘Венсија’ да буду санкционисани њихови директори задужени за људске ресурсе који нису обезбедили довољан број запослених иако су на време знали колико ће бити више путника на аеродрому ове године“, навео је Весић на Фејсбуку.
Весић је истакао да у Србији никада није било и неће бити заштићених и да је једино што председник и Влада Србије увек штите – државни и интерес грађана Србије.
„Управо сам завршио састанак са Директоратом за цивилно ваздухопловство на коме је договорено да од понедељка, 10. јула, отпочне процес увођења нових земаљских оператера на аеродром Никола Тесла. Биће више конкуренције па ће се сви трудити да пруже бољу услугу грађанима и авио компанијама, као и да обезбеде боље услове за запослене“, казао је Весић.
Истакао је да путници и запослени на аеродрому „Никола Тесла“ морају да буду поштовани и да имају услове које предвиђа закон и да ће наставити да се свом снагом борим за њих и њихова права.
Zabrana točenja goriva možda će uticati na saobraćaj nacionalne avio kompanije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Весић: Инспекција да провери услове рада на аеродрому, нема заштићених се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.