Андрија Радуловић нови члан Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jul.2023, 08:08

Андрија Радуловић нови члан Војводине

Андрија Радуловић од данас је нови члан ФК Војводина. Фото: ФК Војводина Досадашњи члан Црвене звезде потписао је уговор на три године и одмах ће се прикључити екипи Радослава Батака на припремама на Мариборском Похорју.
Радуловић је рођен 3. јула 2002. године у Котору, прошао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је млађе категорије Црвене звезде, из које је ишао на позајмице у Графичар, Младост ГАТ и Радник из Сурдулице.
Он игра на позицији десног крила, мада је неретко играо и на левој страни, јер је у питању левоноги фудбалер. Иако има тек 21 годину, поседује богато искуство, у досадашњој каријери је уписао 97 утакмица уз учинак од 29 голова и пет асистенција.
Радуловић је изразио задовољство што је задужио дрес „старе даме“.
– Kао прво, желео бих да се захвалим Црвеној звезди на досадашњој сарадњи и прилици коју ми је пружила да се развијам и напредујем као фудбалер. Са друге стране, част и задовољство ми је што сам постао члан клуба са тако дугом историјом и традицијом какву има Војводина. Мотивисан сам да у предстојећој сезони покажем колико могу и даћу све од себе да својим играма помогнем Војводини да оствари своје циљеве и амбиције. Већ сутра ујутру крећем за Словенију и са нестрпљењем чекам да се укључим у рад са својим новим саиграчима. Верујем у овај тим и убеђен сам да ћемо ове сезоне приредити много радости навијачима – рекао је Радуловић.
Fudbaleri Partizana poraženi od Bohemijansa u drugom pripremnom meču u Sloveniji


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Андрија Радуловић нови члан Војводине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.