Како да вам се у отвореној тегли никада не створи буђ?

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jul.2023, 08:00

Како да вам се у отвореној тегли никада не створи буђ?

Ово је један од оних кухињских трикова који не кошта ништа, а доноси много. Фото: Pexels/Cottonbro studio Једна је жена из Велике Британије на Фејсбуку поделила супер трик с којима се намирнице у теглама неће покварити, односно на њима се неће створити плесан – а стручњаци се слажу да делује, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << преноси неwс.цом.ау. Ово је један од оних кухињских трикова који не кошта ништа, а доноси много.
Она наиме све своје тегле окреће наопако, а у групи The Prepped Mama каже како с том методом штеди и спречава бацање хране.
“Једном када је отворите, теглу вратите у фрижидер, али на обрнуту страну. Окрените их наопако, како се не би створила плесан. Штедите новац и време”, написала је.
Друге кориснице су јој захвалиле на овом савету, а једна је испричала како је трик испробала са сосом од парадајза и како се није покварио.
Можда мислите како ће цели фрижидер бити неуредан због ове методе, али стручњаци кажу да је ово одличан начин чувања хране, јер када теглу окренете наопако, јако мало ваздуха улази унутра и готово је немогуће да се поквари.
Још један савет је да увек храну из тегле као што је пекмез, сос од парадајза или неки други намаз, увек узимате искључиво чистим прибором и држите отворено што је краће могуће.
Evo kako da pronađete najslađu lubenicu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да вам се у отвореној тегли никада не створи буђ? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.