Стјуардеса открила своје најбоље хотелске трикове: ципеле у сефу, мокри пешкири и ТВ уместо пуњача

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 13:01

Стјуардеса открила своје најбоље хотелске трикове: ципеле у сефу, мокри пешкири и ТВ уместо пуњача

Естер Стурс поделила је своје најбоље путне тајне. Фото: Pexels/Kelly Естер ради за холандску авио-компанију, а како је у опису њеног посла да одседа у разним хотелима широм света, она дели своја искуства и редовно извештава своје пратиоце на ТикТоку о начинима да себи олакшају путовање.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Ова лепа плава девојка је одувек сањала да буде стјуардеса, а са 16 је похађала курс за авијацију три пуне године, пре него што је 2019. започела своју летачку каријеру као стјуардеса. За садашњу компанију лети од 2020.године.
Естер(22) родом из Ротердама у Холандји, открила је своје најбоље савете и трикове, које треба имати на уму када путујете.
У клипу постављеном на ТикТок, који има 1,2 милиона прегледа и преко 52.000 лајкова, она дели увид у неке од најбољих најбољих ствари које треба да запамтитие када сте на путу. Ево и њених метода:
Оставите ципеле у сефу Многи хотели, хостели и куће за одмор долазе са сефом, који служи да туристи ставе све скупе ствари које желе да држе закључане. Некада се деси да их ту и оставе… Ноћ пре него што напустите смештај, ставите ципеле у сеф.
– На овај начин никада нећете заборавити ништа из овог сефа, јер ципеле морате обути. Ово је мој највећи савет, приметићете да вам фале ципеле и сетићете се да су у дефу, заједно са осталим драгоценостима.
Помочите мали пешкир када дођете у хотел Естер је рекла:
– Бити у авиону значи да увек патиш од сувог ваздуха, па није лепо имати сув ваздух и у соби. Када стигнете у свој смештај, намочите мали пешкир и ставите га испред грејалице, на безбедној удаљености. Та вода испари у малој хотелској соби, која може донети мало олакшања.
Ствотите простор ваљањем одеће Када је у питању паковање, већина путника се труди да што више ствари стане у торбу, а свакако су стјуардесе професионалци у томе. Естер дели савет:
– Увек изгледа као да немате довољно места у својој торби када се пакујете. Међутим, један од најбољих путних хекова је да одећу умотате или заролате, уместо да је савијате.
Јефтинији летови авио компанија
Често ће сајтови за путоваја и авио-компанија снимити вашу историју претраге, инсталирањем колачића у ваш претраживач.
-Ове компаније знају колико често посећујете њихо сајт, и обично ће подићи цену због ваше заинтересованости, прокоментарисала је она, стога коришћењем приватног прегледања ништа се не може пратити или ући у траг.
Пошаљите себи скениран пасош на мејл Ово је један од Естерних највећих савета, који би могао бити веома користан.
– Доказ о вашем идентитету је од виталног значаја. Ово је посебно важно ако сте жртва крађе или губитка документа.
Користите вешалицу за вашу завесу – Завесе вам се не затварају како треба? Користите вешалицу за одећу! Закачите ово на завесу, тако да више светлости не пролази између.
Пуњење електронских уређаја преко ТВ-а – Један од најневероватнијих хакова за путовање је пуњење електорнских уређаја преко телевизора, открива Естер, ово је изузетно корисно ако сте изгубили зидни утикач за пуњач.
Капа за туширање за ципеле Користите капу за туширање за ципеле, рекла је стјуардеса- тако се ваша одећа неће запрљати када ставите ципеле у кофер. Ове капе углавном се добијају у хотелу, са малим сетом за личну хигијену.
Корисници су хрлили на коментаре, да поделе своје реакције, а многи су остали у страху од скривених трикова..
Promene na noktima koje ne smete da ignorišete

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стјуардеса открила своје најбоље хотелске трикове: ципеле у сефу, мокри пешкири и ТВ уместо пуњача се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.