Петковић: Куртијева полиција поново ушла на територију централне Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 18:05

Петковић: Куртијева полиција поново ушла на територију централне Србије

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић рекао је да је Куртијева тзв. косовска полиција поново ушла на територију централне Србије и то 500 метара од административне линије. Фото: Танјуг/ Раде Прелић Петар Петковић је рекао да је косовска полиција поново ушла >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на територију централне Србије до зуба наоружана.
„Данас је полицијски службеник ПС Бујановац уочио како се брзо креће возило тзв. косовске полиције и то из правца Карачева ка Брезници. То возило је јурило бели комби који је са друмског пута скренуо ка селу. На месту скретања, полицијско возило тзв. косовске полиције марке ‘дачија’ је застало и сувозач, пошто су у возилу била два лица, је изашао и погледом испратио куда је отишао комби“, рекао је Петковић.
Како је навео, у том тренутку они су уочени од стране припадника полиције Републике Србије и српска полиција је кренула у правцу припадника тзв. косовске полиције како би их зауставили „у очигледној намери да вршљају централном Србијом“.
„У том тренутку Куртијеви полицајци су видели да су уочени од стране српске полиције и онда је сувозач брзо ушао у возило и кренули су ка КиМ, односно ка Карачеву“, рекао је Петковић.
Навео је и да се власник комби возила јавио у полицијску станицу у централној Србији и испричао шта се десило. Он је рекао да су припадници косовске полиције почели да га јуре јер је имао и има бујановачке таблице без стикера и да је то био разлог зашто су се дали у потеру. Возач комби возила живи у Великом Трновцу.
Vučić: Tražićemo hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN








Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петковић: Куртијева полиција поново ушла на територију централне Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.