Корисни савети за одлазак на годишњи одмор са децом

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 17:01

Корисни савети за одлазак на годишњи одмор са децом

Идете на пут и не знате како да се правилно припремите за одмор са децом? Ево неколико корисних трикова које треба да научите пре одласка на море. Фото: Pixabay/dimitrisvetsikas1969 На пример, торбе са патент затварачем на одмору могу да буду изузетно практичне – у њих можете да носите мокре >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << купаће костиме како не бисте поквасили торбу, а могу да се користе и за дечију игру.
Пудер за бебе спашава од песка Песак на плажи може доћи свуда, посебно између прстију. Да бисте решили овај проблем и били сигурни да вам деца неће на ногама донети ‘пола плаже’ у вашу кућу, напудрајте своја стопала – пудер ће упијати влагу и песак ће се лакше одвајати од коже, али и теже залепити.
Пакујте ствари мудро Роловање одеће је одличан начин да умерено попуните простор у путној торби и избегнете гужвање одеће. Осим тога, добро је у сваки кофер ставити нешто одеће од свих чланова породице, у случају да се једна торба изгуби, нико неће остати без иједне крпице за ношење.
Пелене су одлично скровиште То је идеално место за скривање драгоцености, јер ће лопову тешко да претура по пеленама у потрази за благом. Умотајте све драгоцености у чисту пелену и умотајте је да изгледа као да је коришћена. Али, буди опрезан и не заборави шта си урадио и баци ту пелену у смеће.
Играчке на надувавање су закон Заузимају мало места у вашем пртљагу, а веома ће обрадовати децу. Осим тога, финансијски ћете много боље проћи ако такве играчке купите у великом супермаркету, него на штандовима поред мора где могу да буду и неколико пута скупље.
Пратите дете са балоном На плажи пуној људи или на увече на шеталишту пуном људи завежите детету балон за руку. Тако ћете га лакше уочити међу гомилом деце која се играју око вас. Опрез када су деца у питању, никад доста.
Pozitivan uticaj putovanja na naše mentalno zdravlje: Otkrivanje sveta i sebe

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Корисни савети за одлазак на годишњи одмор са децом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.