Вавринка ривал Ђоковићу у трећем колу

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 16:56

Вавринка ривал Ђоковићу у трећем колу

Швајцарац Стен Вавринка противник је Новака Ђоковића у трећем колу Вимблдона пошто је након четири сета савладао Аргентинца Томаса Мартина Ечеверија. Фото: Танјуг/AP /Alberto Pezzali Вавринка је за два часа и 35 минута успео да се пласира у четврто коло најјачег тениског турнира на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << свету.
После рутински освојеног првог сета, Ечевери је узвратио истом мером и поравнао резултат на 1:1.
Вавринка је у наставку одиграо доста боље, имао више директних поена, док је Ечевери доста грешио.
Овом победом је изборио дуел са најбољим тенисером света Новаком Ђоковићем који је у трећем колу савладао Аустралијанца Џордана Томпсона са 3:0 у сетовима.
Српски и швајцарски тенисер одиграли су 26 међусобних дуела у каријери, а Ђоковић води 20:6 у победама. Двојица тенисера последњи пут су се састали 2022. године на мастерсу у Риму, а тријумфовао је српски тенисер 6:2, 6:2.
Вавринка је тренутно 88. тенисер света. Србин и Швајцарац никада нису играли међусобни дуел на Вимблдону.
Vimbldon: Automobil udario u zgradu osnovne škole, nekoliko osoba zbrinuto





Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вавринка ривал Ђоковићу у трећем колу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.