Вучић: Од следеће недеље забрана извоза муниције и оружја – угрожен интерес Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 13:46

Вучић: Од следеће недеље забрана извоза муниције и оружја – угрожен интерес Србије

Председник Александар Вучић најавио је данас да ће следеће недеље највероватније потписати одлуку о забрани даљег извоза муниције и било каквог оружја и оруђа из Србије, јер је витални национални интерес Републике Србије у овом тренутку угрожен до последњег степена. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Сава Радовановић „И све неопходно да буде припремљено у случају агресије на Републику Србију. Све логистичке припреме се спроводе“, рекао је Вучић.
Напоменуо је да ће, по питању забране извоза муниције и оружја, бити проверено како стоје ствари у уговорима.
Vučić: Akcija progona i etničkog čišćenja koje sprovodi Priština je dobro organizovana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Од следеће недеље забрана извоза муниције и оружја – угрожен интерес Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.