Манчестер јунајтед не одустаје од ангажовања голмана Интера Андреа Онане

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 13:30

Манчестер јунајтед не одустаје од ангажовања голмана Интера Андреа Онане

Челници Манчестер јунајтеда и Интера наставиће наредних дана преговоре у вези преласка голмана миланског клуба Андреа Онане у екипу са Олд трафорда, преноси Скај спортс. Фото: Танјуг/AP Photo/Antonio Calanni Интер је одбио прву понуду Манчестер јунајтеда, која је износила око 45 милиона >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << евра. Милански клуб тражи 60 милиона евра за камерунског голмана, који би у екипи са Олд трафорда требало да замени Шпанца Давида де Хеу.
Извори блиски преговорима тврде да би трансфер требало да буде завршен најкасније до 13. јула, пошто тада Интер почиње припреме за нову сезону. Британски медији наводе да би Интер могао да пристане на обештећење од 52,5 милиона евра за Онану.
Камерунац је поручио челницима Интера да жели да настави каријеру у Манчестер јунајтеду где би поново сарађивао са Ериком тен Хагом.
Онана (27) је прошле године стигао у Интер из Ајакса. Он је прошле наступио на 41. утакмици за милански клуб у свим такмичењима.
Predsednik FIA Mohamed Ben Sulajem: Niko ne sprečava druge timove da budu bolji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Манчестер јунајтед не одустаје од ангажовања голмана Интера Андреа Онане се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.