Вучић: Акција прогона и етничког чишћења које спроводи Приштина је добро организована

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 12:42

Вучић: Акција прогона и етничког чишћења које спроводи Приштина је добро организована

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је акција прогона и етничког чишћења српског народа на КиМ, које спроводи Приштина добро организована, планирана и суштински подржана и од кругова у међународној заједници. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Он је на конференцији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за новинаре рекао да можда није требало то да каже и да би му, да није рекао да је у току етничко чишћење, било лакше да објасни ситуацију делу народа који то не мора да осећа и трпи и који у овом тренутку има неке друге приоритете око посла, одмора и свега другог.
„Било би ми лакше и политички, да забијем главу као ној у песак и кажем ништа страшно, још понеки Србин је ухапшен и ништа се није десило, живели смо и живећемо и даље са тим. Да ли се тиме додворавам неодговорним типовима који би свакога дан да воде рат против јачих као што је НАТО, али да то не раде они већ неко у њихово име. Не, не пада ми на памет, али ми не пада на памет да лажем сопствени народ, лажући себе да се ствари не мењају“, рекао је Вучић.
Vučić: Srbija se nalazi u do sada najtežoj situaciji na KiM, ne svojom krivicom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Акција прогона и етничког чишћења које спроводи Приштина је добро организована се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.