Председник ФИА Мохамед Бен Сулајем: Нико не спречава друге тимове да буду бољи

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 12:30

Председник ФИА Мохамед Бен Сулајем: Нико не спречава друге тимове да буду бољи

Председник Међународне аутомобилске федерације (ФИА) Мохамед Бен Сулајем изјавио је данас да нико не спречава друге тимове да прекину доминацију Ред Була у шампионату Формуле један, преноси Скај спортс. Фото: Танјуг/AP Photo/Jenna Fryer, File Бен Сулајем изјавио је да није забринут због >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << доминације Ред Була и додао да аустријски тим не сме да буде кажњен евентуалним променама у Формули 1.
„Време је Ферстапена, време је Ред Була. Шта да радимо… да казнимо добро дете? Не, хајде да учинимо и друге тимове добрима. Нико не спречава друге тимове да буду бољи. Не можемо да кажњавамо људе јер су бољи, јер се више труде. То није поштено“, рекао је Бен Сулајем. Он је подсетио да нови возачи морају да поседују суперлиценцу.
„Ако видимо да правила нису добра, не можемо да их прекршимо. Желимо да их побољшавамо. Не можемо да направимо изузетак, јер ће ФИА да буде одговорна ако се возачу нешто деси“, додао је председник ФИА.
Екипа Ред Була је остварила победе на свих девет овосезонских трка Ф1, од чега је седам тријумфа забележио Ферстапен, а две његов тимски колега Серхио Перес.
Наредна трка у шампионату Ф1 биће одржана у недељу за Велику награду Велике Британије.
Natalija Stevanović pobedila Pliškovu i plasirala se u drugo kolo Vimbldona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник ФИА Мохамед Бен Сулајем: Нико не спречава друге тимове да буду бољи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.