Алба и Инијеста преговарају са Интером из Мајамија

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 12:15

Алба и Инијеста преговарају са Интером из Мајамија

Капитен шпанске фудбалске репрезентације Ђорди Алба налази се на корак од потписивања уговора са Интером из Мајамија, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/Kyodo News via AP Алба (34) је тренутно без ангажмана, пошто му је недавно истекао уговор са Барселоном. Он је у каталонском клубу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << провео 11 година, а прошле сезоне је на 30 утакмица постигао два гола.
Шпански медији наводе да је договор Албе и Интера пред реализацијом, а клуб из Мајамија би у наредних неколико дана требало да је објави да је капитен шпанске репрезентације ново појачање америчког клуба. Такође, бивши фудбалер Барселоне Андрес Инијеста преговара са Интером. Недавно су уговоре са америчким клубом потписали Лионел Меси и Серхио Бускетс, док је за новог тренера именован Херард Тата Мартино.
Шпански медији наводе да је циљ руководства Интера, на челу са легендарним Енглезом Дејвидом Бекамом, да Месију обезбеде прилику да игра са што више пријатеља како би се лако привикао на нови клуб.
Natalija Stevanović pobedila Pliškovu i plasirala se u drugo kolo Vimbldona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алба и Инијеста преговарају са Интером из Мајамија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.