Нова Инстаграм апликација која би требало да буде главни конкурент Твитеру

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 11:21

Нова Инстаграм апликација која би требало да буде главни конкурент Твитеру

Власник компаније „Мета“ Марк Закерберг, у чијем су власништву Фејсбук и Инстаграм, покренуо је апликацију Threads која би требало да буде главни конкурент Твитеру. Фото: Танјуг/Christoph Dernbach/dpa via AP „Добродошли у Threads“, написао је Закерберг у својој првој објави на апликацији, заједно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са емотиконом ватре.
Закерберг је саопштио да је апликација забележила пет милиона пријава у прва четири сата постојања, пренео је АП.
Апликација садржи кратке текстуалне објаве које корисници могу лајковати, поновно објављивати и на њих одговарати.
Постови могу да садрже до 500 карактера и укључивати фотографије и видео записе у трајању до пет минута. Нова апликација је доступна на Apple App Store, а биће повезана с Инстаграмом.
Аналитичари наводе да би главна предност нове апликације могла бити повезаност са Инстаграмом и његовом базом корисника, као и рекламним механизмом.
Акције „Мете“ су у среду порасле за три одсто пре лансирања Threads.
Фејсбуков Threads још није покренут у Европи због регулаторних проблема.
EU: U prvom kvartalu ove godine porasle stanarine i pale cene nekretnina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нова Инстаграм апликација која би требало да буде главни конкурент Твитеру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.