Грифин: Адетокумбо оперисао колено, надам се да ће да буде спреман за септембар

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 11:10

Грифин: Адетокумбо оперисао колено, надам се да ће да буде спреман за септембар

Тренер кошаркаша Милвокија Адријан Грифин изјавио је да се нада да ће Јанис Адетокумбо бити спреман за тренинг камп Бакса, који је заказан за септембар, преносе амерички медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Marta Lavandier, File Милвоки је потврдио писање грчких медија да је Адетокумбо пре неколико >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << недеља оперисао колено, које је повредио у плеј-офу прошле сезоне.
„Имао је рутинску операцију левог колена и добро је прошло“, рекао је Грифин.
Амерички и грчки медији су пренели да би Адетокумбо могао да пропусти предстојеће Светско првенство, пошто је био подвргнут операцији „уклањања фрагмента хрскавице са левог колена“. СП ће бити одиграно од 25. августа до 10. септембра у Јапану, Индонезији и Филипинима, а Грчка ће играти у групи са Сједињеним Америчким Државама, Јорданом и Новим Зеландом.
Totenhem nudi produženje ugovora Kejnu uz značano povećanje plate

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грифин: Адетокумбо оперисао колено, надам се да ће да буде спреман за септембар се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.