Беочин постао центар дечје радости уз манифестацију “Беби Беолето“ (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 09:58

Беочин постао центар дечје радости уз манифестацију “Беби Беолето“ (ВИДЕО)

У Беочину је и јуче одржана дечија манифестација која је привукла велику пажњу и донела много среће малишанима “Беби Беолето“.
Један од најатрактивнијих догађаја на манифестацији била је јуче одиграна представа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << под називом „Мајстор Марио снове остварио“. Клинци су уживали у овој интерактивној представи која их је одушевила и насмејала.
Програм сваког дана почиње у 19 часова испред Дома културе у Беочину, што је привукло велики број деце и њихових родитеља.
Манифестација се затвара сутра, а последња представа која ће се одржати носи назив „Чистоћа је од злата јабука“.
Ова еколошка представа има за циљ да деци приближи важност очувања животне средине и подигне свест о еколошким проблемима. Деца су током целе манифестације била срећна и уживала су у разним активностима и представама. Ова манифестација има велики значај јер доприноси развоју дечије креативности, социјализацији и едукацији.
Организатори су уложили много труда и енергије у припрему овог догађаја, а велики број деце и њихових родитеља који су присуствовали сведоче о успеху манифестације. Овакве иницијативе су од изузетног значаја за децу и њихову локалну заједницу, јер им пружају прилику да се забаве, науче нешто ново и створе предивне успомене.
Манифестација је остварила свој циљ у стварању радости и среће код деце, а организатори се надају да ће и убудуће наставити са сличним догађајима који ће допринети развоју деце и квалитету живота у Беочину.
Priče iz života Vase Stajića koje pokazuju koliko je bio ispred svog vremena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Беочин постао центар дечје радости уз манифестацију “Беби Беолето“ (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.