Да ли је ово срећа или нешто много више?

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 09:01

Да ли је ово срећа или нешто много више?

Пронашли сте новац на улици и помислили како имате среће. Заправо тај тренутак није само срећа, већ има много дубље значење. Када пронађете новац пробајте да запамтите прву мисао која вам је прошла кроз главу – она обично указује на поруку коју вам шаље та ситуација. Фото: Pexels/Pixabay Није >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << свеједно ни који број се налази на новцу. Портал тхеминдсјоурнал.цом доноси детаљно објашњење.
Новац са бројем 1 Овај број је повезан са новим почетком, сигнализира на нове идеје, постигнућа, напредак и успех. Поручује вам да треба да останете позитивни и да стиже ваше време.
Новац са бројем 2 Овај број има поруку везану за независност и окружење. Указује вам на то да се морате прилагодити, морате научити важност односа с другима јер, иако је независност важна и добра, постоје неке границе – не можете увек у свему бити сами, понекад је потребно сарађивати с другима. Осим тога, овај број има још неколико значења – трудноћа, хармонија, стрпљење и партнерство.
Новац са бројем 5 Овај број вам показује да имате способност да постигнете све што замислите и да је живот узбудљив. Време је за раст, ширење, промене и авантуре. Новчић од 5 динара, новчаница од 50 и 500 поручују вам да морате искористити своје таленте.
Новац с бројем 10 Број 10 жели да вам поручи да верујете својој интуицији и направите оно што сте наумили и одлучили. Ослободите се страха јер ће вас те одлуке одвести до позитивних промена.
Sanjali ste prsten

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Да ли је ово срећа или нешто много више? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.