Данас променљиво облачно и нестабилно, местимично пљускови и грмљавина

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 07:23

Данас променљиво облачно и нестабилно, местимично пљускови и грмљавина

У Србији ће данас бити променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином, који ће локално бити израженији уз појаву града. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Најнижа температура од 15 до 20, а највиша од 27 до 30 степени. Ветар слаб и умерен, северни и севрозападни, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у зони пљускова краткотрајно и јак, саопштио је РХМЗ.
У Београду променљиво, уз смену сунчаних и облачних интервала, а после подне нестабилно са кишом или краткотрајним пљусковима са грмљавином.
Ветар слаб и умерен, северни и севрозападни, у зони пљускова краткотрајно и јак. Најнижа температура око 20, а највиша дневна око 30 степени.
У Србији у петак променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Затим до 13. јула претежно сунчано и топло.
RHMZ: Do petka pljuskovi i grmljavina, lokalno intenzivne padavine i pojava grada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас променљиво облачно и нестабилно, местимично пљускови и грмљавина се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.