Данил Медведев рутински до другог кола Вимблдона

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jul.2023, 19:58

Данил Медведев рутински до другог кола Вимблдона

Руски тенисер Данил Медведев пласирао се у друго коло Вимблдона, пошто је данас савладао Британца Артура Ферија са 3:0 (7:5, 6:4, 6:3) за два часа и два минута игре. Фото: Танјуг/AP Photo/Mark J. Terrill Рус се мучио само током првог сета. До брејка је дошао у петом и потом у 11. гему, па је у наредном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << гему сервирао за 1:0 у сетовима.
Током другог сета, након вођства од 4:2 Медведев скоро па препушта свој сервис гем противнику за 4:4 у гемовима. Већ у наредном гему долази до рибрејка и после сигурног сервиса осваја и други сет.
У трећем сету Рус до брејка врло тешко долази у петом гему и нешто лакше у десетом, чиме ставља тачку на меч.
У наредном колу Медведев игра против бољег из дуела Француза Адријана Манарина и руског тенисера Александера Шевченка.
Luis Enrike zvanično novi trener fudbalera Pariz Sen Žermena

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данил Медведев рутински до другог кола Вимблдона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.