Боломбој раскинуо уговор са Олимпијакосом, Звезда заинтересована за Американца

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jul.2023, 15:57

Боломбој раскинуо уговор са Олимпијакосом, Звезда заинтересована за Американца

Амерички кошаркаш Џоел Боломбој званично је раскинуо уговор са Олимпијакосом, саопштио је грчки клуб. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Боломбој (29) је прошле сезоне за Олимпијакос одиграо 35 мечева у Евролиги и просечно је постизао 3,8 поена и имао је три скока по утакмици.
Он >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је са Олимпијакосом освојио три трофеја у грчком шампионату, а делио је позицију резервног центра са Тариком Блеком. Боломбој је пре Олимпијакоса играо за московски ЦСКА, Милвоки и Јуту. Он је 2016. године изабран као 52. пик на НБА драфту.




@joelbolomboy thank you for everything you have offered to the team! Best of luck to you in your future endeavors! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/CrohyOIt4O
— OLYMPIACOS BC (@Olympiacos_BC) July 5, 2023

Боломбој је рођен у Доњецку, а има и руско држављанство. Он је играо за репрезентацију Русије у квалификацијама за СП 2019. и квалификацијама за ЕП 2022.
Поједини италијански и грчки медији су објавили пре неколико дана да је за америчког центра заинтересована Црвена звезда.
Kampaco se dogovorio sa Realom? „Marka“ otkrila nove informacije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Боломбој раскинуо уговор са Олимпијакосом, Звезда заинтересована за Американца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.