Никада не носите ове модне детаље на први састанак

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jul.2023, 14:01

Никада не носите ове модне детаље на први састанак

Многима су модне комбинације веома важне, па доста времена проводе бирајући шта ће обући. Међутим, посебно је важно шта обући када некога сретнемо први пут, односно када изађемо на први састанак са потенцијалним партнером. Фото: Pixabay/1475341 Нова студија показује да би чак 38 одсто >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << људи одбило други састанак да је њихов партнер био лоше обучен на првом састанку.  Истраживање је показало да је комбинација удобних тренерки са широким кардиганом на врху листе најгорих ствари за први састанак. Следе крокс папуче, за које 31 одсто испитаника каже да је комад који треба избегавати на првом састанку. Прозирне пластичне ципеле су на трећем, а „MC Hammer“ панталоне на четвртом. Следе шортс и бајкерске панталоне и кошуље кратких рукава и угг чизме, које су такође ушле у топ 10 најгорих.
Истраживање је такође показало да жене генерално више брину о избору одевних предмета за излазак и да ће чешће од мушкараца одустати од изласка због лоше одеће свог партнера.
Ово су по мишљењима испитаника 10 најгорих аутфита за први састанак:
Дуксеви и џемпери Крокс папуче Ципеле од провидне пластике „MC Hammer“ панталоне Кратке панталоне Бициклистички шорц Комбинезони Ципеле са високом потпетицом Подеране фармерке „UGG“ чизме Било да сте свесни тога или не, различити избори које доносите док се облачите могу дати мале назнаке о вашој личности. Такође, будите сигурни да се облачите као што бисте иначе – не покушавајте да будете неко други да бисте некога импресионирали.
Da li znate šta znače trougao, krug i kvadrat na etiketi Zarine garderobe?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Никада не носите ове модне детаље на први састанак се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.