Вашингтон: У пуцњави током прославе Дана независности повређено девет особа

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jul.2023, 13:00

Вашингтон: У пуцњави током прославе Дана независности повређено девет особа

У пуцњави у Вашингтону повређено је девет особа, укључујући 9-годишње дете и 17-годишњег тинејџера, док су прослављали Дан независности 4. јул, саопштила је данас полиција. Фото: Танјуг/Mike Rudd/WJLA-TV via AP Свих девет особа, које су повређене у раним јутарњим сатима, задобило је повреде >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << које нису опасне по живот, након пуцњаве у близини Улице Мид у североисточном делу Вашингтона, рекао је помоћник шефа вашингтонске полиције Лесли Парсонс, пренео је Си-Ен-Ен.
Пуцњи су испаљени из тамног СУВ-а који је ишао низ улицу Мид, истакао је Парсонс у видео изјави на Твитеру.
Према његовим речима, полиција је упозорена на пуцњаву нешто пре један час после поноћи.
Иако је Парсонс казао да су људи упуцани, није прецизирао да ли је свих девет повређених задобило ране од ватреног оружја.
Неколико повређених је превезла хитна помоћ у болнице, а други су сами отишли да им се укаже помоћ, изјавио је он и додао да полиција трага за тамним СУВ-ом.
Најмање 350 масовних пуцњава је пријављено у САД ове године, према Архиву оружаног насиља, који, као и ЦНН, дефинише масовну пуцњаву као ону у којој је пуцано на четири или више особа. До пуцњава је дошло недавно и у другим деловима САД.
У Филаделфији је у пуцњави у понедељак увече настрадало пет особа, а два дечака су рањена.
Исте ноћи у Форт Ворту у Тексасу у пуцњави су погинуле три особе, а рањено је осам.
У недељу рано ујутру две особе су погинуле, а 28 је повређено у пуцњави у Балтимору, саопштиле су власти.
Kina: Nakon olujnih kiša nastradalo 15 osoba, četiri se vode kao nestale

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вашингтон: У пуцњави током прославе Дана независности повређено девет особа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.