Орлић прекинуо седницу, позвао на консултације сефове посланицких група

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jul.2023, 12:57

Орлић прекинуо седницу, позвао на консултације сефове посланицких група

Председник Скупштине Србије Владимир Орлић прекинуо је данас седницу парламента и позвао шефове посланичких група на консултације пошто су претходно посланици дела опозиције викали и устали са својих места. Фото: Танјуг/Народна скупштина Републике Србије Претходно је посланик >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Двери Драган Николић због бруног реаговања дела опзиције који је узвикивао “напоље, напоље”, као и “оставка, оставка” тражио да Орлић прекине седницу и одреди паузу.
Посланици дела опозиције негодовали су од почетка седнице због присуства министра државне управе и локалне самоуправе Александра Мартиновића наводећи да неће да наставе рад док “је ту онај ко пребраја децу”, алудирајући на Мартиновића који је јуче то поменуо у полемици са послаником ДС Срђаном Миливојевићем.
Vučić sa Lajčakom o situaciji na Kosovu i Metohiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Орлић прекинуо седницу, позвао на консултације сефове посланицких група се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.