Екип: ПСЖ у великим проблемима због Мбапеа, две стране далеко од договора

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jul.2023, 10:23

Екип: ПСЖ у великим проблемима због Мбапеа, две стране далеко од договора

Челници Пари Сен Жермена преговарају са Килијаном Мбапеом о томе да ли постоји могућност да француски репрезентативац продужи уговор са клубом из Париза. Фото: Танјуг/AP/Scott Heppell Екип наводи да су представници Мбапеа и ПСЖ-а водили разговоре о томе како ће изгледати будућност >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << најбољег фудбалера „светаца“ наредне сезоне, али француски медији тврде да нема много ствари у којима две стране имају исто мишљење.
Мбапе има уговор са шампионом Француске до 30. јуна наредне године. Он је пре неколико недеља поручио челницима клуба да не продужи сарадњу са клубом из Париза до 30. јуна 2025.
Француски медији подсећају да то у пракси значи да би Мбапе могао на крају наредне сезоне да напусти ПСЖ без обештећења. Руководство „светаца“ покушава да наговори Мбапеа да не оде из клуба наредног лета као слободан играч, јер би то направило бројне финансијске проблеме шампиону Француске. Они су подсетили Мбапеа на обећање да неће да напусти ПСЖ без обештећења, јер би у том случају клуб из Париза могао да има проблема са финансијским фер-плејом. Француски медији истичу да се челници ПСЖ налазе под великим притиском, јер ако желе да зараде на трансферу Мбапеа морају да продају свог најбољег играча до краја августа.
Мбапе (24) је у ПСЖ стигао 2017. године из Монака, а за клуб из Париза одиграо је 260 утакмица и постигао је 212 голова.
Novak na Centralnom terenu oko 18 časova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Екип: ПСЖ у великим проблемима због Мбапеа, две стране далеко од договора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.