До петка пљускови са грмљавином, могућ град

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jul.2023, 09:00

До петка пљускови са грмљавином, могућ град

У Србији се до петка очекује нестабилно време с пљусковима, грмљавином и појавом града, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Градске инфо
Интензивнији пљускови прогнозирају се током ноћи за Војводину, а од данас и за остале крајеве.

У Србији ће данас >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << најнижа температура бити од 15 до 20 степени, а највиша од 27 до 30 степени, а ветар углавном слаб и променљив, саопштио је РХМЗ.
Како саопштавају, у Новом Саду ће бити променљиво и нестабилно са појавом кише и локалних пљускова са грмљавином, ветар слаб и променљив, најнижа температура око 14, а највиша око 23 степена.
Претежно сунчано и топлије време у Србији очекује се за викенд и почетком наредне недеље, саопштава РХМЗ.
Од индустријске зоне до културног дистрикта – да ли знате причу Кинеске четврти?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак До петка пљускови са грмљавином, могућ град се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.