Нетанијаху: Напад у Тел Авиву неће одвратити Израел од борбе против тероризма

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 21:00

Нетанијаху: Напад у Тел Авиву неће одвратити Израел од борбе против тероризма

Израелски премијер Бењамин Нетанијаху поручио је данас да терористички напад у Тел Авиву неће одвратити Израел од наставка борбе против тероризма.
Фото: Танјуг/AP Photo/Ohad Zwigenberg, Pool „Они једноставно не познају дух Израела, нашу владу, наше грађане и борце“, рекао је Нетанијаху, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << преноси Times of Israel.
Казао је да Одбрамбене снаге Израела „завршавају мисију“ у Џенину, након два дана великих војних удара.
„У овом тренутку завршавамо мисију и могу да кажем да наша велика акција у Џенину није једнократна ствар. Наставићемо да делујемо по потреби, како бисмо искоренили тероризам. Нећемо дозволити да Џенин поново постане легло тероризма“, навео је Нетанијаху.
Најмање осам особа је повређено, од којих три тешко, у нападу у Тел Авиву када је нападач Палестинац налетео на људе на тротоару, а затим изашао и избо друге.
Makron: Nadam se da je vrhunac nereda prošao

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нетанијаху: Напад у Тел Авиву неће одвратити Израел од борбе против тероризма се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.