Алкараз: Главни циљ ми је да освојим турнир

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 20:44

Алкараз: Главни циљ ми је да освојим турнир

Шпански тенисер Карлос Алкараз изјавио је након пласмана у друго коло Вимблдона му је главни циљ да освоји турнир ове године. Фото: Танјуг/AP Photo/Alberto Pezzali Карлос Алкараз лако се данас пласирао у друго коло Вимблдона, пошто је у првом колу за сат и 55 минута победио искусног Француза >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Жеремија Шардија са 3:0 у сетовима – 6:0, 6:2, 7:5.
„Да освојим турнир. То је главни циљ. Имам много самопоуздања. Морам да останем фокусиран. Ако нисте фокусирани један гем, као што се мени десило у трећем сету, догоди се брејк. То је нешто што морам да превазиђем у својој игри овде на трави“, истакао је Алкараз, преноси Спортклуб.
Осврнуо се потом на најбољег српског тенисера Новака Ђоковића.
„Вероватно он гледа моје мечеве, контролише све што ја радим. Вероватно то ради. Али не осећам да је 100 одсто фокусиран на моју игру, моје мечеве. Гледам његове дуеле, наравно, али не цео меч. Мислим да ради исто што и ја“, закључио је Алкараз.
Mari eliminisao Penistona i plasirao se u drugo kolo Vimbldona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алкараз: Главни циљ ми је да освојим турнир се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.