Мари елиминисао Пенистона и пласирао се у друго коло Вимблдона

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 19:38

Мари елиминисао Пенистона и пласирао се у друго коло Вимблдона

Британски тенисер Енди Мари пласирао се у друго коло Вимблдона, пошто је данас савладао сународника Рајана Пенистона са 3:0 (6:3, 6:0, 6:1). Фото: Танјуг/AP Photo/Alberto Pezzali Меч је трајао два сата.
Мари је боље отворио меч али је у трећем и петом гему мора да спаси две брејк шансе које је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << имао његов сународник.
У шестом гему Мари је искористио другу брејк лопту коју је зарадио и тако одузео сервис Пенистону. До краја сета је сигурно сервирао за 1:0 у сетовима.
Током другог сета игра Пенистона се распала, па је Мари заиграо још агресивније. Одузео је сервис противнику у првом, трећем и петом гему. Уз то је без проблема узимао своје сервис гемове за 2:0. Сличан је био и трећи сет у ком је Мари до брејка дошао у првом, петом и седмом гему.
У наредном колу двоструки шампион Вимблдона ће играти против победника дуела Стефаноса Циципаса и Доминика Тима, који је раније данас прекинут због кише.
Međedović, Đere i Stevanovićeva igraju mečeve prvog kola na Vimbldonu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мари елиминисао Пенистона и пласирао се у друго коло Вимблдона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.