Да ли знате шта значе троугао, круг и квадрат на етикети Зарине гардеробе?

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 17:00

Да ли знате шта значе троугао, круг и квадрат на етикети Зарине гардеробе?

Сигурно сте приметили да бројеви конфекције у Зари нису увек исти, а можда сте приметили и знакове на етикетама и питали се чему служе. Фото: Градске инфо Понекад се деси да, иако носите величину М, морате да купите величину Л или С.
Такве ситуације често ометају онлајн куповину >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јер се може десити да вам поручени одевни предмет не одговара по величини.
А да ли сте знали да Зара има тајне симболе на етикетама који вам помажу да пронађете величину одеће која вам заиста пристаје? Наиме, све што треба да урадите је да погледате који се симбол налази на етикети, троугао, круг или квадрат.
Ови „тајни“ симболи на које вероватно нисте обратили пажњу указују на то о каквом се кроју ради. Наиме, ако се на етикети налази троугао, одевни предмет је мањег кроја.
Ако је на етикети круг, онда је одећа већег кроја, а ако је на етикети уцртан квадрат, онда одећа одговара величини наведеној на етикети.
Šest predmeta koji su posebno prljavi tokom leta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Да ли знате шта значе троугао, круг и квадрат на етикети Зарине гардеробе? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.