Како правилно неговати пса током летњих дана? Топао асфалт може да изгори шапе

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 16:36

Како правилно неговати пса током летњих дана? Топао асфалт може да изгори шапе

Како правилно да негујете своје кућне љубимце током врелих летњих дана саветује један од најпознатијих српских дресера паса Дарко Јовановић
– Треба избегавати велике врућине. Фото: Pexels Уколико морате да прошетате пса, нека то буде краћа шетња по хладу или у јутарњим часовима. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Препорука је да се пси на испуст пуштају ујутру или касно у ноћ. Љубимцима увек треба да је обезбеђења свежа вода –рекао је Јовановић за НС Уживо и додао:
– Неопходно је квасити шапе псима, или их “туширати” уколико сте у могућности. Топао асфалт може да оштети и изгори шапе. Са псима треба да се понашате као са дететом. Храна треба да буде лагана. Мањи али чешћи оброци. Ја преферирам да својим псима дајем грануле. Власници црних и белих паса, као и дугодлаких врста додатно треба да воде рачуна да не излажу своје љубимце великим врућинама. Симптоми топлотног удара су повећање телесне температуре, дахтање – овим процесом долази и до дехидрације.
Pitali smo ChatGPT kako će Novi Sad izgledati za 50 godina – ovo su odgovori

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како правилно неговати пса током летњих дана? Топао асфалт може да изгори шапе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.