Лако уклоните жуте мрље од зноја са одеће

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 15:00

Лако уклоните жуте мрље од зноја са одеће

Када се зној помеша са траговима дезодоранса или детерџента за прање веша, на одећи се могу појавити жуте мрље. Добра вест је да их можете лако уклонити. Фото: Pixabay/KaoruYamaoka Да бисте се решили жутих мрља са ваше омиљене одеће, биће вам потребно неколико састојака:
250 милилитара >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сирћета 500 милилитара топле воде 120 грама соде бикарбоне једна кашика соли једна кашика водоник пероксида Помешајте бело сирће и топлу воду у пластичној посуди или канти и потопите умрљану одећу 20 минута. У другој посуди помешајте соду бикарбону, со и водоник пероксид док се не претвори у смесу налик на пасту. Скините одећу из сирћета и воде, пажљиво оцедите и пешкиром утрљајте пасту на мрљу, пероксид ће је избледети, а со и сода ће потпуно очистити мрљу. Оставите пасту 20 минута, а затим оперите у машини и оставите да се осуши.
Kako da opeglate garderobu kada nemate peglu pri ruci?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лако уклоните жуте мрље од зноја са одеће се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.