Бајерн шаље Тотенхему нову понуду за Харија Кејна

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 12:03

Бајерн шаље Тотенхему нову понуду за Харија Кејна

Фудбалски клуб Бајерн послаће у наредних неколико дана другу побољшану понуду Тотенхему за капитена енглеске репрезентације Харија Кејна, преноси Скај Немачка. Фото: Танјуг/AP/Matt Dunham Немачки медији наводе да преговоре испред Бајерна води легендарни Карл Хајнц Румениге, који >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је наводно већ наговорио Кејна да настави каријеру у шампиону Бундеслиге. Међутим, остало је да се представници два клуба договоре у вези обештећења, пошто је Тотенхем одбио прву понуду Бајерна од 70 милиона евра.
Кејн има уговор са Тотенхемом до краја наредне сезоне, а ускоро ће да напуни 30 година. Немачки медији подсећају да је Кејн симбол Тотенхема, који жели да оде у клуб са којим би могао да освоји неки велики трофеј.
Он је за клуб из Лондона одиграо 435 утакмица и постигао је 280 голова. За националну селекцију Енглеске наступио је на 84 меча, а 58 пута се уписао у листру стрелаца.
Inter odbio ponudu Mančester junajteda od 45 miliona evra za golmana Onanu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајерн шаље Тотенхему нову понуду за Харија Кејна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.