Вучић о нередима у Француској: У потпуности сам уз француску владу и Макрона

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 08:26

Вучић о нередима у Француској: У потпуности сам уз француску владу и Макрона

Председник Александар Вучић рекао је вечерас, поводом протеста и нереда у Француској, да је у потпуности уз француску владу и председника Емануела Макрона, и да се нада да ће се успешно изборити са свим што се дешава. Фото: Танјуг/Тара Радовановић На питање да ли је разговарао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са премијером Холандије Марком Рутеом и председником Владе Великог Војводства Луксембурга Гзавијем Бетелом зашто је изостала реакција Европске уније на дешавања у Француској, док је постојала таква реакција кад су били антиковид протести у Београду на покушај спречавања упада демонстраната у Скупштину, Вучић је навео да је реч о дуплим стандардима на које је Србија навикла.
„То није од јуче, није од прекјуче, то је одувек. Морам да кажем да сам у потпуности уз француску владу и уз француског председника, ја сам увек уз органе реда. Јер ако хоћете да ми кажете да је лепо да неко спаљује зграде и аутомобиле, и да је то демократија, не мислим да је то демократија. Не мислим ни да је лепо, ни да је паметно, ни да је корисно”, рекао је Вучић на заједничкој конференцији са Рутеом и Бетелом у Палати „Србија”.
Вучић дочекао премијере Холандије и Луксембурга у Палати Србија

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић о нередима у Француској: У потпуности сам уз француску владу и Макрона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.