Почиње исплата јунских пензија, чекови прво стижу самосталцима

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 07:56

Почиње исплата јунских пензија, чекови прво стижу самосталцима

Исплата јунских пензија за кориснике из категорије самосталних делатности почиње данас, како за оне који примања добијају преко текућих рачина тако и за оне којима примања стижу на кућне адресе или их подижу на поштанским шалтерима, објавио је Републички фонд за пензијско >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и инвалидско осигурање. Фото: Градске инфо У четвртак ће пензије почети да пристижу војним и пољопривредним пензионерима, без обзира на то за који начин исплате су се определили.
Пензионерима из категорије запослених, који су и најбројнији, исплата ће почети 10. јула када ће пензије добити они који их примају преко текућих рачуна, а остали дан касније.
Износи на чековима биће исти као и приликом претходне исплате.
Poreske prijave za samooporezivanje i pripadajuće doprinose u elektronskoj formi

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почиње исплата јунских пензија, чекови прво стижу самосталцима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.