Правила лепог понашања на плажама за псе

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 19:01

Правила лепог понашања на плажама за псе

Све је више плажа за наше љубимце. Али као што постоје правила за људе, тако постоје правила за кућне љубимце и власнике. Фото: Pixabay/Counselling Неодговорни власници стварају проблеме свима осталима који покушавају и желе да дозволе свом љубимцу да ужива. Најважније је да сакупите >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << измет вашег љубимца на прави начин. Не закопајте га, покупите га како треба и баците у смеће.
Иако има много плажа које имају знак забране купања паса, покушајте да будете љубазни према мештанима и сазнајте где се налазе дивље плаже на којима можете несметано уживати. Свађа не води ничему и ствара додатне проблеме. Ако је псима дозвољено да дођу на плажу, пазите да не ходате по туђим пешкирима, не бацајте нигде лопту и држите је на оку све време.
Плаже које нису обележене икаквим ознакама ће врло брзо због неодговорних власника добити забрану купања паса, што није за никога. Ако немате приватну плажу, делићете је са многим људима и псима. Не пуштајте пса тамо где не треба и водите рачуна да не узнемирава друге људе и животиње. Други љубитељи животиња нису пресрећни када мокри пас пређе преко пешкира или се тресе тик поред њих.
Имајте на уму да су сви дошли да се одморе и добро проведу, па им то омогућите. Иако сте на плажи због паса, не смете да их водите без поводца и придржавате се правила, ма колико ваш пас био пристојан и лепо васпитан.
Кршење правила ће вам у најбољем случају донети непријатности, ау најгорем казну од општинског редара или захтев да напустите плажу. Зато будите одговоран власник и проведите дивно лето са својим љубимцем.
Plaža sa razglednica koju treba videti uživo bar jednom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Правила лепог понашања на плажама за псе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.