Брнабић сутра у Бриселу на панел дискусији, састанци са највишим званичницима ЕУ

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 16:25

Брнабић сутра у Бриселу на панел дискусији, састанци са највишим званичницима ЕУ

Председница Владе Ана Брнабић учествоваће сутра у Бриселу на панел дискусији, коју организује медијска платформа „Еурацтив Србија“, на тему „ДА, АЛИ…: Визија будућности Србије у Европској унији“. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Из Владе је саопштено да су планирани састанци >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << премијерке се председником Европског савета Шарл Мишелом, комесаром Европске уније за суседску политику и проширење Оливером Вархејијем, комесаром Европске уније за економију Паолом Ђентилонијем, председницом Европске комисије Урсулом фон дер Лајен и са потпредседником Европске комисије Мареком Шефчовичем.
Председница Владе ће имати одвојене састанке са највишим званичницима Европске уније.
Поред премијерке Брнабић, која ће својим обраћањем отворити догађај, говориће и министарка за европске интеграције Тања Мишчевић, генерални директор за суседство и проширење у Европској комисији Герт Јан Купман и посланик Европског парламента и известилац за Србију Владимир Билчик.
Umro poslednji pripadnik francuske jedinice koja se iskrcala u Normandiji (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић сутра у Бриселу на панел дискусији, састанци са највишим званичницима ЕУ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.