Немачка влада тражи нове канале комуникације због промена на Твитеру

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 14:56

Немачка влада тражи нове канале комуникације због промена на Твитеру

Немачка влада тражи нове канале комуникације због промена на платформи Твитер у протеклим месецима, изјавио је данас портпарол немачке владе Штефен Хебештрајт. Фото: Танјуг/AP Photo/Gregory Bull На редовној конференцији за штампу, портпарол је рекао да немачка влада прати промене које >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се дешавају у Твитеру од прошле године и „испробава или тражи друге канале комуникације“, преноси Ројтерс.
Твитер је почетком месеца увео привремено ограничење броја твитова који корисници могу да прочитају за један дан, пренеле су агенције.
Власник Твитера Илон Маск је 1. јула твитовао да ће убудуће корисници са верификованим налозима моћи да прочитају до 6.000 објава дневно, неверификовани налози до 600 објава дневно, а нови неверификовани налози су ограничени на свега 300 твитова дневно.
Očekuje se za 20,8 odsto više pšenice, a manje malina i višanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Немачка влада тражи нове канале комуникације због промена на Твитеру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.