Идете на одмор? Ово су ствари које треба одмах очистити када уђете у хотелску собу

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 14:01

Идете на одмор? Ово су ствари које треба одмах очистити када уђете у хотелску собу

На ове површине и објекте у хотелима и апартманима у којима боравите вероватно би требало да обратите посебну пажњу. Фото: Pixabay/ Engin_Akyurt Хотели, наравно, имају особље за чишћење, а ти запослени обично дају све од себе да осигурају да ваш боравак ван куће буде чист и удобан – али >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << још увек има ствари које могу да пропусте.
Ако сте велики бактериофоб или боравите у мање луксузном хотелу, можда бисте желели да сами обавите чишћење када се пријавите. Али којим областима је то заиста најпотребније?
Обришите површине које највише додирујете Држите мали пакет дезинфекционих марамица са собом када путујете и користите их за чишћење површина које се често додирују када дођете у своју собу.
При уласку у хотел увек обришите ове ствари: Телевизијски даљински управљач
Ноћни ормарићи
Кваке
Прекидачи за светло
Ручка за водокотлић
Телефон
Дршка фрижидера
Узмите си времена и потражите све што би могло бити осетљиво на ваш додир: ручке комоде, на пример, или ручка за фен за косу која би могла да користи марамицу.
Крените према кухињи Проведите машину за кафу кроз циклус чишћења пре употребе, а ако имате на располагању керамичке шоље, обавезно их оперите. Исто важи и за чаше за вино, кухињски прибор и тањире.
Sačuvajte računar od vrućine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Идете на одмор? Ово су ствари које треба одмах очистити када уђете у хотелску собу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.