Сенегалац Франк Кануте званично ново појачање Партизана

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 13:14

Сенегалац Франк Кануте званично ново појачање Партизана

Повремени фудбалски репрезентативац Сенегала Франк Кануте ново је почање Партизана. Фото: ФК Партизан Клуб из Хумске је на друштвеним мрежама пожелео добродошлицу Канутеу у клуб из Хумске. Други детаљи нису саопштени.
Кануте (24) је прошао омладинске селекције Јувентуса, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а потом је играо за Пескару, Асколи, Козенцу, Серкл Бриж и Сошо. Он је прошле сезоне за Сошо одиграо 26 утакмица у другој француској лиги и постигао је један гол.
За репрезентацију Сенегала наступио је на две утакмице.
За Партизан су у летњем прелазном року потписали Александар Шћекић, Александар Јовановић и Никола Антић
Laporta: Trenutno su Mirotić i klub mnogo daleko od dogovora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сенегалац Франк Кануте званично ново појачање Партизана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.