Лапорта: Тренутно су Миротић и клуб много далеко од договора

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 12:21

Лапорта: Тренутно су Миротић и клуб много далеко од договора

Председник Барселоне Ђоан Лапорта рекао је да су клуб и Никола Миротић тренутно далеко од договора и истакао да греше сви који покушавају да притерају клуб уза зид. Фото: Танјуг/AP Photo/Alberto Saiz Лапорта је дао велики интервју за шпански лист „Ла Вангуардиа“ у ком је причао и о фудбалским >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и о кошаркашким темама, а оно што љубитеље спорта тренутно највише занима је ситуација са Миротићем.
Миротић има уговор на још две године вредан чак 22 милиона евра, а клуб је за следећу сезону најавио смањење буџета са 40 на 30 милиона евра. Из Барселоне желе да убеде кошаркаша да се одрекне већег дела тог новца, али бивши репрезентативац Шпаније нема намеру да то уради. „Не можемо да имамо толике плате у кошарци. Можемо да будемо конкурентни и ако не трошимо 40 милиона евра на плате. Тренутно су Миротић и клуб много далеко од договора, али видећемо како ће се решити ситуација са његовим одласком. Само ћу рећи да приступ преговорима није увек онакав какав би требало да буде, а већ сам то рекао: греши свако ко покуша да нас притера уза зид“, истакао је Лапорта.
Миротић је интересантан великом броју европских клубова, али док не реши ситуацију са Барселоном, не може да пређе у други клуб. Последњих дана писало се по шпанским и грчким медијима да је најближи одласку у Олимпијакос, који је остао без Саше Везенкова, најкориснијег играча Евролиге у претходној сезони.
Đoković i dalje drugi na ATP listi, pad Lajovića i Đerea

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лапорта: Тренутно су Миротић и клуб много далеко од договора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.