Сутра почиње исплата јунских пензија, чекови прво стижу самосталцима

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 10:02

Сутра почиње исплата јунских пензија, чекови прво стижу самосталцима

Исплата јунских пензија за кориснике из категорије самосталних делатности почиње сутра, како за оне који примања добијају преко текућих рачуна тако и за оне којима примања стижу на кућне адресе или их подижу на поштанским шалтерима, објавио је Републички фонд за пензијско >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и инвалидско осигурање. Фото: Танјуг У четвртак ће пензије почети да пристижу војним и пољопривредним пензионерима, без обзира на то за који начин исплате су се определили.
Пензионерима из категорије запослених, који су и најбројнији, исплата ће почети 10. јула када ће пензије добити они који их примају преко текућих рачуна, а остали дан касније.
Износи на чековима биће исти као и приликом претходне исплате.
Svako treće vozilo prodato na lizing

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра почиње исплата јунских пензија, чекови прво стижу самосталцима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.