Алкараз: Надам се финалу са Новаком

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 20:03

Алкараз: Надам се финалу са Новаком

Шпански тенисер Карлос Алкараз изјавио је на конференцији за медије пред почетак Вимблдона да се нада да ће у финалу играти против најбољег српског тенисера Новака Ђоковића. Фото: Танјуг/Florian Eisele/Pool Photo via AP Млади Шпанац у првом колу игра против Француза Жеремија Шардија.
„Рекао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бих да су сви под притиском. Не само ја, већ сви који морају да играју најбоље што је могуће три сата на гренд слему. Морам да се носим са тим, али то је нешто што желим. Надам се да ћу овде играти финале са Новаком. Мислим да ћу бити у стању да ставим под притисак друге играче, укључујући и Ђоковића. Дошао сам на Вимблдон са много самопоуздања мислећи да могу да направим добар резултат. Ипак, по мени, главни фаворит је Ђоковић“, истакао је Алкараз.
 
F1: Maks Ferstapen trijumfovao na trci za Veliku nagradu Austrije

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алкараз: Надам се финалу са Новаком се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.