Кошаркашка јуниорска репрезентација поражени од селекције Аргентине

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 17:11

Кошаркашка јуниорска репрезентација поражени од селекције Аргентине

Мушка јуниорска кошаркашка репрезентација Србије изгубила је данас од селекције Аргентине резултатом 87:71 (18:14, 18:27, 25:20, 26:10) у утакмици за пето место на Светском првенству које се игра у Дебрецину. Фото: КСС/aleksa.milenkovic У селекцији Аргентине Ле Алија је био најефикаснији са 18 поена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уз 6 скокова, док је Дилан Бордон додао 15 поена.
У српском тиму Филип Боровићанин је имао 21 поен, 14 скокова и 3 асистенције, док је Лазар Ђоковић забележио 18 поена.
Србија и Аргентина су до последње четвртине играле неизвесну утакмицу у којој су се мењале у вођству. „Орлићи“ у последњој деоници попуштају у одбрани и долази до пада игра, што је противник искористио и успео серијом 10-0 да дође до победе.
F1: Maks Ferstapen trijumfovao na trci za Veliku nagradu Austrije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркашка јуниорска репрезентација поражени од селекције Аргентине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.